Nyheter i GetCompliant våren 2017.

Varför en uppdatering av GetCompliant?

GetCompliant används idag av ca 10 000 användare. Vi får mycket frågor, feedback och önskemål från många av dessa användare, det tycker vi är väldigt roligt!

Vi har gått igenom detta och sammanfattningsvis önskas ett ännu enklare GetCompliant. Resultatet har vi i vår uppdaterade version av GetCompliant. Vi hoppas att du ska tycka om den!

Först ut är apparna, därefter uppdateras webben kontinuerligt.

Hör gärna av dig om du har frågor, funderingar eller feedback.

Med vänlig hälsning

GetCompliant-teamet

Nyheter våren 2017

Appen uppdateras med nya funktioner och får en nytt utseende

• Ny huvudmeny som gör det enkelt att navigera
  • Tidslinje ersätter filter och berättar när uppgifter senast ska vara utförda
  • Nya uppgiftskort som ligger kvar under dagen
  • Möjlighet att besvara en uppgift flera gånger
  • Ny sida som samlar avvikelser som ska åtgärdas
  • Symboler visar status på uppgiften:
    • Gjord utan avvikelse
    • Öppen avvikelse
    • Åtgärdad avvikelse
  • Filter i formuläret med tre enkla ikoner

Ta del av nyheterna genom att uppdatera din app efter den 31 mars.

Detta förändras på webben

Nya avvikelseflöden

Avvikelseflöden kommer fr.o.m. den 31 mars att se annorlunda ut. Förändringen gäller både webben och apparna. De tidigare avvikelseflödena ersätts istället av endast ett (1) avvikelseflöde.

Ett exempel på hur avvikelseflöden kan se ut idag

Avvikelser kommer istället fungera så här

1) Besvara en uppgift med ett negativt svar

2) Uppdatera sidan. Uppgiften blir då röd (öppen avvikelse) på uppgiftssidan och kan åtgärdas med endast ett alternativ "Avvikelsen är åtgärdad"

Sammanfattning: Avvikelseflöden blir enklare.

Frågor och svar

Fråga: Hur uppdaterar jag appen?
Svar: Läs här.

Fråga: Försvinner avvikelseflöden helt?
Svar: Nej, de har bara förenklats. När du registrerar en avvikelse efter den 31 mars, så är stegen förenklade: 1. Bekräfta avvikelse (görs i samband med att ditt svar registreras) 2. Möjlighet att stänga avvikelse

Tips!

Klicka på "Följ" i artikeln för att ta del av uppdateringar av den här artikeln.