Hur styr jag vissa uppgifter till specifika användare?

Du kan styra uppgifter till en specifik användare genom att välja en användare där det står Användare när du skapar en uppgift.

Tänk på att det då bara är den användare du valt som kommer att se uppgiften.

Det vanligaste och enklaste sättet att styra uppgifter till användare är istället att se till att den aktuella användaren har rätt kombination av moduler och områden för att se de uppgiften användaren ska ha tillgång till, mer information om detta hittar du här.