Varför försvinner inte uppgifterna när de är besvarade?

Att uppgifterna inte försvinner från Uppgiftssidan kan bero på olika orsaker. Vi har sammanfattat de vanligaste nedan.

1. Du använder filtret Alla under rubriken Välj period / Typ

Under detta filtret försvinner inte uppgifterna när de är besvarade. Det beror på att här visas alltid alla uppgifter oavsett om de är besvarade eller inte. Filtret visar totalen av alla uppgifter (beroende på övriga filter) och används främst för att göra extraregistreringar. Om du vill besvara en uppgift flera gånger om dagen går det bra att göra här, eller om du kanske missade sista svarsdag för en uppgift - då kan du besvara den i efterhand här. Den ordinarie uppgiften räknas fortfarande som försenad, däremot har du fått in dokumentationen och svaret blir synlig på historiksidan.

2. Din enhet är inte uppkopplad (online)

Om din enhet inte är uppkopplad (online) kan den inte visa den senaste informationen. Det innebär att om du har besvarat en uppgift, då skickas inte svaret eftersom att enheten inte är uppkopplad. Eftersom att uppgiften inte är besvarad syns den fortfarande på uppgiftssidan. Kontrollera att du är uppkopplad, uppdatera din sida och testa igen.

3. En gammal version av appen

Om GetCompliant-appen inte har uppdaterats till den senaste versionen kan det bidra till att uppgifterna inte försvinner från uppgiftssidan. Det kan bero på gamla buggar i äldre versioner av appen, men som kan vara åtgärdade i de nyare versionerna. Uppdatera appen till den senaste och testa igen.