Områden

Artikeln berättar hur du hanterar / anpassar kedjans centrala områden (ta bort, lägg till eller ändra).

För att komma till sidan:

• Logga in på webben
  • Gå till Min kedja och klicka på alternativet Områden

Lägg till ett område

1. Klicka på Lägg till område och därefter Lägg till område igen

2. Skriv in det önskade namnet på området och eventuell informationstext

3. Klicka på Spara

Du har nu skapat ett huvudområdeDu kan också lägga till underområdenDå markerar du ett huvudområde och klickar därefter på Lägg till och därefter Lägg till underområde. Skriv in namnet på underområdet och klicka på Spara.

Det finns ingen begränsning i antal områden och underområden.

Uppdatera namnet på ett område

1. Markera området du vill uppdatera

2. Klicka på Visa

3. Ändra namn på området

4. Klicka på Spara

Inaktivera ett område

1. Markera området du vill ta bort

2. Klicka på InaktiveraTänk på att alla uppgifter som ligger under det centrala området försvinner från alla enheter. Aktiverar du området igen dyker uppgifterna upp igen.