Processer

Artikeln berättar hur du hanterar / anpassar kedjans centrala processer (lägg till, ändra eller ta bort).

För att komma till sidan:

• Logga in på webben
  • Gå till Min kedja och klicka på alternativet Processer

Lägg till en process

1. Välj modul som processen ska ligga under

2. Klicka på Lägg till

3. Skriv in det önskade namnet på processen i fältet med rubriken Processnamn

4. Klicka på Spara

5. Klicka på pilen framför processen, här vecklas en lista med rutiner ut

6. Aktivera de rutiner som skall vara kopplade till processen

Ändra en process

1. Välj modul som processen ligger under

2. Markera processen som ska ändras

3. Gör aktuella ändringar (Ändra processnamn, fyll i information eller lägg till dokument)

4. Klicka på Spara

Ta bort en process

1. Välj modul som processen ligger under

2. Markera processen som ska raderas

3. Klicka på Radera

4. Bekräfta att du vill radera processen

Tänk på: Om det finns aktiva rutiner under den aktuella proccessen som inte finns aktiva under någon annan process, kommer alla uppgifter under denna rutin att inaktiveras i GetCompliant. Detta innebär att uppgifterna inaktiveras på alla enheter.