Appen kraschar när man öppnar ett befintligt / redan öppet formulär i appen

Om appen kraschar kan det hjälpa att starta ett helt nytt formulär istället. Lyft därefter manuellt in de svaren du hade i det formulär (som inte gick att öppna) genom att gå in på det via webben. När du har lyft över svaren kan du radera det "gamla" formuläret.

1.  Skapa ett nytt formulär genom att klicka på "Skapa nytt" på en huvudnivå för formulären, antingen på webben eller i appen

2. Ändra namn på det nyskapade formuläret om det skall heta något speciellt

3. Lyft över de svaren i det gamla formuläret till det nya (här kollar du på webben eftersom detta formulär bidrar till att appen kraschar)

4. Ta bort det felaktiga formuläret som bidrog till att appen kraschade när du är klar (se till att ta det gamla formuläret och inte det nya!)

Detta gör du om du det fortfarande inte fungerar genom att avinstallera appen och / eller annan lösning.