Logga in på GetCompliant

Här finner du information om hur du kommer till inloggningssidan samt hur det fungerar att logga in på GetCompliant.

Appen

Ladda ner appen via Appstore (för iOS) eller Google Play (för Android).

1. Klicka på appen från skrivbordet (alternativt annat ställe i telefonen där appen ligger) för att  komma till inloggningssidan

2. Skriv in användarnamn och lösenord i fälten

3. Klicka på Logga in

När du loggat in kommer du direkt in på uppgiftssidan där du gör era schemalagda uppgifter.

Webben

1. Skriv in webbadressen https//:app.getcompliant.org för att komma till startsidan

2. Skriv in användarnamn och lösenord i fälten

3. Klicka på Logga in

När du loggat in kommer du direkt in på uppgiftssidan där du gör era schemalagda uppgifter.

Om du saknar inloggningsuppgifter

Hur era inlogg i GetCompliant skapas kan skilja sig mellan olika organisationer. Prata därför med en ansvarig på din enhet eller kontakta supporten så att du får korrekta rättigheter och blir kopplad till korrekta enheter.

Rekommenderade artiklar

Ändra inloggningsuppgifter eller glömt lösenord