Mina uppgifter syns inte på uppgiftssidan, vad beror det på?

Att uppgifterna inte dyker upp på Uppgiftssidan kan bero på olika orsaker. Vi har sammanfattat de vanligaste nedan.

1. Fel filter

Du kan filtrera på period, område och modul, så se över alla dessa filter:

Väl period/typ: Om du är inne på fel filter, t.ex. Öppna avvikelser, Gjort idag eller Förfallna så ser du inte de uppgifter du ska göra. Du registrerar oftast under Idag och Kommande (inte Alla). Här hittar du mer information om filter.

Välj område: Har du inte det område som du ska registrera under tilldelat till din användare så kan du behöva välja Alla områden för att hitta uppgifterna. Se även till att lägga till området på din användare om du registrerar där ofta (Här ser du hur du gör).

Välj modul: Här gäller samma som för områden; har du inte modulen tilldelad så syns den inte under Mina moduler. Lägg till modulen på din användare eller använd Alla moduler.

2. Området eller processen har blivit inaktiverade

Om ett område eller en process har blivit inaktiverad så försvinner uppgifterna. Se till att alla aktuella områden och processer är aktiva. Du hittar mer information om områden här och om processer här

3. Din enhet är inte uppkopplad (online)

Om din enhet inte är uppkopplad (online) kan den inte visa den senaste informationen. Det innebär att den inte kan hämta dina senaste uppgifter och du ser dem därför inte på Uppgiftssidan. Det går att registrera offline, men appen kan inte hämta nya uppgifter medan du är offline. Kontrollera att du är uppkopplad, uppdatera din sida och testa igen.

4. En gammal version av appen

Om GetCompliant-appen inte har uppdaterats till den senaste versionen kan det bidra till att appen inte fungerar som den ska, och att dina uppgifter inte dyker upp. Det kan bero på gamla buggar i äldre versioner av appen, men som kan vara åtgärdade i de nyare versionerna. Uppdatera appen till den senaste versionen och testa igen.

Har du problem med att du är offline eller inte kan uppdatera appen kan du alltid registrera via en dator medan du har dessa problem.