Ladda ner appen GetCompliant till din smarttelefon / surfplatta

Observera att första delen beskriver hur det fungerar för iOS och andra delen beskriver Android

iOS (iPhone / iPad)

För användare med iPhone, iPad, iPad mini

1. Öppna AppStore-appen som finns förinstallerad på enheten

Gå in på ikonen / appen App Store. Den brukar finnas på skrivbordet i smarttelefonen / surfplattan. Om du inte hittar den kan du från skrivbordet dra neråt över skärmen för att få fram ett sökfält längst upp på sidan, skriv in App Store och sök efter appen.

2. Sök på GetCompliant och klicka på appen

3. Klicka på molnet för att installera appen. Appen installeras och finns att öppna från hemskärmen.

4. Klicka på Öppna när appen är färdiginstallerad

5. Appen öppnas och det går nu att logga in

6. Skriv in inloggningsuppgifterna och klicka på Logga in

7. Vid första inloggningstillfället efterfrågas att godkänna pushnotiser, godkänn dessa om det skall komma påminnelser när det finns uppgifter att besvara i systemet. Det går att inaktivera/aktivera pushnotiser vid ett senare tillfälle. Detta görs under Inställningar i appen och på enhetens egen sida (app) för inställningar.

Utbildningsfilmer

Klicka här för att komma till filmen som visar hur appen installeras för iOS

Klicka här att se filmen hur inloggningen går till i iOS

Android (Samsung, HTC, Asus m.fl.)

För användare med Samsung, HTC, Asus, m.fl

Ladda ner appen genom att:

1. Öppna Play Butik-appen som finns förinstallerad på enheten

2. Skriv in GetCompliant i sökfältet

3. Sök på GetCompliant och leta upp GetCompliant. Klicka på appen.

4. Klicka på Installera

5. Appen installeras och finns att öppna från hemskärmen

6. Klicka på Öppna när appen är färdiginstallerad

7. Appen öppnas och det går nu att logga in

8. Skriv in inloggningsuppgifterna och klicka på Logga in

9. Vid första inloggningstillfället efterfrågas att godkänna pushnotiser, godkänn dessa om det skall komma påminnelser när det finns uppgifter att besvara i systemet. Det går att inaktivera/aktivera pushnotiser vid ett senare tillfälle. Detta görs under Inställningar i appen och på enhetens egen sida (app) för inställningar.

Notera att det kan se lite olika ut på olika Android-enheter och begreppen kan därmed variera och skilja sig mot beskrivningen i denna artikel.