Enhetsgrupper

Artikeln berättar hur du hanterar / anpassar kedjans centrala enhetsgrupper (ta bort, lägg till eller ändra).

• Logga in på webben
  • Gå till Min kedja och klicka på alternativet Enhetsgrupper

Lägg till en enhetsgrupp

1. Klicka på Lägg till

4. Skriv in det önskade namnet på området i fältet med rubrik Gruppnamn

5. Välj vilken typ av grupp det är genom att välja alternativ under Enhetsgrupp typ.

6. Klicka på Spara

7. Markera de enheter som skall ingå i enhetsgruppen genom att klicka på pilen framför den nya enhetsgruppen och bocka i rutan framför enhetsnamnet.

Uppdatera en enhetsgrupp

Ändra namn på enhetsgruppen

1. Markera den enhetsgrupp du vill ändra namn på

4. Klicka på Visa

6. Ändra namn i fältet med rubrik Gruppnamn

7. Klicka på Spara

Ändra vilka enheter som skall ingå i enhetsgruppen

1. Logga in på webben

2. Gå till Min kedja och klicka på alternativet Enhetsgrupper

3. Klicka på pilen framför enhetsgruppen

4. Markera de enheter som skall ingå i enhetsgruppen

Observera att en enhet kan ingå i flera enhetsgrupper. Det möjliggör att kunna följa upp enheter på statussidan i GetCompliant, där enheten kan ingå i ett distrikt, region och kedja.