E-postrapport sammanfattar hur det går för flera enheter

Det finns två rapporter som skickas via e-post från systemet, en som är daglig och en som är veckovis (skickas varje måndag morgon) . Rapporterna sammanfattar hur det går i de enheter som finns aktiverade på en central användare.

Det finns även påminnelser på e-post som påminner om vilka uppgifter som ska göras under dagen. Som användare med flera enheter kan du inte få påminnelser om vad som ska göras på en enhet eftersom du har flera enheter kopplade till dig.