Senaste uppdateringarna av appen

Här finns information om de senaste versionerna av appen som finns tillgängliga i AppStore/Play Butik.

AppStore (iOS)

Uppdaterad: 22 februari 2017

Version: 4.12.2

Nyheter:

En stor uppdatering av GetCompliant där vi lanserar flera nyheter:

• Ny stil med en ny, förenklad meny (där du bl.a. får fram enhetens formulär snabbare)
  • En ny tidslinje visar när uppgifterna senast ska vara utförda

Play Butik (Android)

Uppdaterad: 15 februari 2017

Version: 4.12.6

Nyheter:

• Förbättrat "Nya uppgiftssidan". Den är fortfarande under utveckling, feedback uppskattas.