Rapport via e-post

Artikeln förklarar hur du aktiverar rapporter som berättar hur det går för en eller flera enheter via e-post, samt hur du lägger till e-postadress till användare vilket möjliggör att ta emot rapporter.

Det finns möjlighet att aktivera en rapport som sammanfattar hur det går i din enhet via e-post. Rapporterna via e-post går ut på daglig- och veckobasis.

• Den dagliga rapporten visar vad som gjorts på din enhet under gårdagen.
  • Veckorapporten visar genomförandegraden per område samt eventuella avvikelser

För att lägga till en e-postadress till din användare samt aktivera eventuella rapporter gör du som nedan.

APPEN

1. I huvudmenyn, gå till Inställningar

2. Klicka på Konto (finns under huvudmenyn Konto).

3. Klicka i fältet Epost och skriv in din e-postadress.

4. Klicka på Spara

För att lägga till påminnelser: Gå tillbaka till Inställningar. Under Konto, klicka på Påminnelser. Markera de påminnelser/rapporter du vill ha - Klart!

WEBBEN

1. Klicka på ditt användarnamn överst till höger i huvudmenyn.

2. Välj Mitt konto

3. Skriv in din e-postadress/ändra e-postadress under E-post och klicka på Spara

För att lägga till påminnelser: Gå in på Mitt konto och välj fliken Notiser. Markera de påminnelser/rapporter du vill ha - Klart!

För att ändra en annan användares e-postadress/flera användares e-postadresser:

(För detta krävs att du har administratörsbehörighet)

1. Gå in på sidan Min enhet - Användare i huvudmenyn

2. Välj den användare du ska ändra/lägga till e-postadress på genom att markera cirkeln framför användaren så att den blir grön

3. Klicka på Visa.

4. Fyll i e-postadress i E-postfältet

5. Klicka på Spara

6. För att även få påminnelser, klicka på fliken Notiser och välj vilka påminnelser/rapporter användaren ska ha - Klart!

Rekommenderade artiklar: