Besvara schemalagda uppgifter

En central användare besvarar uppgifter likt hur det beskrivs i följande artiklar Besvara uppgifter via appen och Besvara uppgifter via webben Vill du läsa mer om filter gör du det här

Det finns några saker som skiljer sig åt mellan lokala och centrala användare (om användaren tillhör/har åtkomst till en eller flera enheter):

• När man som central användare loggar in på GetCompliant måste man välja vilken enhet dokumentationen skall göras på. I appen kommer en lista på alla enheter som användaren är kopplad till, här väljer man valfri enhet. På webben kommer man per automatik till den översta enheten i listan (enligt bokstavsordning) under rubriken Välj enhet.
  • För centrala användare är filtret / funktionen Mina områden och Mina moduler inte tillgängliga. Det beror på att användaren inte har möjlighet att anpassa områden och moduler på sitt användarkonto, eftersom användaren tillhör flera enheter. Säkerställ därför att filterna Alla områden och Alla moduler används.