Ändra inloggningsuppgifter eller glömt lösenord

Ändra inloggningsuppgifter

Du kan ändra inloggningsuppgifter både i appen och på webben.

Appen

1. Logga in på appen

2. Gå till Inställningar i huvudmenyn (längst ned).

3. Gå till Konto (för iOS-enhet) eller Ändra lösenord (Android) och klicka där

4. Skriv in nytt lösenord och klicka på Spara

Webben

1. Gå in på webben

2. Klicka på ditt användarnamn som står i högra hörnet och välj Mitt konto

3. Fyll i nya uppgifter under Användarnamn och/eller under Lösenord och klicka på Spara

Se även artikeln Hantera användare på enheten för att få mer information om anpassning av användare.

Glömt lösenord

Det finns flera tillvägagångssätt för att få tag på ditt lösenord om du glömt detta.

1. Om det finns en unik e-postadress registrerad på ditt konto kan du använda funktionen Glömt lösenord som finns på inloggningssidan. Klicka på länken och fyll i fälten och invänta mer information i din inkorg. Observera dock att denna funktion inte är aktiv för alla organisationer samt inte fungerar om din e-post används på mer än ett konto i systemet. Får du inget mail med nytt lösenord så behöver du ta till något av tillvägagångssätten nedan.

2. Fråga en användare som har tillgång till administrationssidan Min Enhet - Användare om att gå in och ändra ditt lösenord.

3. Kontakta GetCompliant support som kan ge dig ett nytt lösenord.