Jag förstår inte vad uppgiften betyder - vad gör jag?

Alla uppgifter kan ha extra information i form av hjälptext och bifogade dokument, t.ex. pdf-filer med information om ditt företag lagt till detta.

APPEN

Gå in på uppgiften du vill ha mer information om. Längst ned i högra hörnet finns ett litet i med en cirkel runt, klicka på denna knapp för att kunna se eventuell extra information.

Hjälptext: Dyker upp direkt när du klickat på "i"-knappen.

Dokument: Klicka på den nedåtpekande pilen efter uppgiftens namn (på samma sida). Du ser nu ett antal olika alternativ, t.ex. frekvens och veckodag. Klicka på det som heter Rutin "dokumentnamn". Du kommer nu vidare till en sida med ett dokument överst i högra hörnet. Klickar du på detta så kommer du vidare till alla bifogade dokument för uppgiften.

WEBBEN

Du klickar på "kalendern" (blåvit bild) som finns framför varje uppgift för att kunna se eventuell extra information.

Hjälptext: Kommer upp i första fliken på "pop-up" fönstret när du klickat på "kalendern"

Dokument: Klicka på fliken som heter "Dokument" för att kunna se och öppna eventuella bifogade filer.

Finns ingen hjälptext eller inga dokument tillagda på uppgiften du undrar över så är det oftast enklast att kontakta ansvarig för just det området uppgifter ligger inom på ditt företag (t.ex. Brand eller Matsäkerhet). Vet du inte vem du ska kontakta så kan du höra av dig till oss på supporten så försöker vi hjälpa dig.