Uppdatera din GetCompliant-app

Här finns information om hur du uppdaterar appen då du redan har den nedalddad på din enhet, samt hur du aktiverar automatisk uppdatering av appen.

Observera att första delen beskriver hur det fungerar för iOS och andra delen beskriver Android.

iOS (iPhone / iPad)

Konfigurera automatiska uppdateringar

1. Tryck på Inställningar > iTunes och App Store
  2. Om du inte redan är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID och lösenord
  3. Slå på innehållet du vill hämta automatisk

Uppdatera appar manuellt

Så här uppdaterar du appar var för sig eller i grupp med appen Appstore på en mobil enhet:

1. Öppna appen Appstore
  2. Tryck på Uppdateringar (i högra hörnet)
  3. Appar som det finns uppdateringar till är märkta med texten Uppdatera.
  4. Tryck på Uppdatera alla om du vill uppdatera alla appar. Vill du uppdatera en enskild app letar du upp den aktuella appen och trycker på Uppdatera

Obs! Ibland behöver en app nya behörigheter när den uppdateras. En avisering kan visas där du ombeds godkänna de nya behörigheterna.

ANDROID

Konfigurera automatiska uppdateringar

Så här anger du att alla appar på den mobila enheten ska uppdateras automatiskt:

1. Öppna appen Google Play Butik
  2. Tryck på menyikonen  och sedan Inställningar
  3. Tryck på Uppdatera appar automatiskt
  4. Välj ett alternativ:
    1. Uppdatera appar automatiskt när som helst: Uppdatera appar när som helst, via Wi-Fi eller en mobildataanslutning.
    2. Uppdatera endast appar automatiskt via Wi-Fi: Uppdateringar görs endast när enheten har en Wi-Fi-anslutning.

Så här anger du att en app på den mobila enheten ska uppdateras automatiskt:

1. Öppna appen Google Play Butik
  2. Gå in på menyikonen  och sedan Mina appar och välj GetCompliant eller sök på GetCompliant i sökfältet.
  3. Klicka på de tre prickarna i högra hörnet,
  4. Nu dyker en liten ruta upp där du kan klicka i Autouppdatering

Uppdatera appar manuellt

Så här uppdaterar du appar var för sig eller i grupp med appen Google Play Butik på en mobil enhet:

1. Öppna appen Google Play Butik
  2. Tryck på menyikonen  > Mina appar
  3. Appar som det finns uppdateringar till är märkta med texten Uppdatera.
  4. Tryck på Uppdatera alla om du vill uppdatera alla appar. Vill du uppdatera en enskild app letar du upp den aktuella appen och trycker på Uppdatera

Obs! Ibland behöver en app nya behörigheter när den uppdateras. En avisering kan visas där du ombeds godkänna de nya behörigheterna.