Nyetablering - tänk på det här!

När en ny enhet skall öppnas och det skall läggas till i GetCompliant är ett tips att utgå från en "mallenhet". Mallenheten lägger du upp via Min kedja - EnheterDu kan vid varje nyetablering kopiera mallenheten och få en standarduppsättning i GetCompliant. Håll mallenheten uppdatering med alla de senaste ändringarna som kontinuerligt görs i din organisations GetCompliant - så får de alltid rätt uppsättning, redan från start!

Så går du tillväga

1. Logga in på webben
  2. Gå till Min kedja - Enheter
  3. Klicka på Lägg till
  4. Du får då fram en ruta likt bilden nedan. Under Enhetens namn skriver du in t.ex. "Mallenhet"
  5. Klicka på Spara
  6. Du kan nu kopiera denna enhet vid varje nyetablering. Markera då enheten och klicka på Kopiera. Skriv in efterfrågade uppgifter och klicka Spara.