Hitta versionsnummer i appen

Här får du information om hur du ser vilken version av appen du använder.

För både Android- och iOS-enheter kan du snabbt se om du har den nya versionen av appen genom att gå in på Google Play (för Android) eller i Appstore (för iOS). Du går in och söker på appen (eller hittar den bland dina appar). Står det Öppna där du vanligtvis klickar för att ladda ner appen så har du den nya versionen. Står det Uppdatera så behöver du uppdatera till en nyare version.

Du kan även hitta denna information i appen:

1. Gå in i huvudmenyn (de tre strecken)

2. Gå in på Inställningar (längst ned)

3. Under Övrigt står det vilken version du har under Version

För att se vilka de senaste versionerna av apparna är, klicka här