Tips om du upplever fel med GetCompliant

Testa gärna något av följande om du upplever fel med GetCompliant:

Webben

1. Testa att logga ut och logga in från GetCompliant

2. Uppdatera sidan i appen

3. Testa en annan webbläsare (Chrome, Safari, Internet Explorer, Firefox etc.)

4. Uppdatera till den senaste programversionen i datorn om inte den senaste används

Appen

1. Testa att logga ut och logga in från GetCompliant

2. Uppdatera sidan i appen

3. Starta om appen

4. Uppdatera till den senaste versionen av appen (testa att avinstallera appen som steg två om uppdatering inte fungerar)

5. Uppdatera operativsystem mobil/surfplatta/dator om ny version finns

6. Starta om enheten (mobil, surfplatta, densodosa)