E-postpåminnelser från GetCompliant hamnar i "Skräppost"

Om du upplever att du inte får dina e-postpåminnelser kan det bero på att påminnelsemail och rapporter från GetCompliant hamnar i mappen "Skräppost" (eller liknande) för en del användare. Stäm gärna av med din IT-avdelning och se om det går att göra något med inställningarna på mailen / kontot om du inte lyckas följa stegen nedan.

Om du inte får dina rapporter från GetCompliant - testa det här!

Om du inte får dina mail och du har sett till att du har rätt rapporter valda samt korrekt mailadress kan du följa stegen nedan för att se till att du får rapporterna. Genom att lägga till e-postadresser och domännamn som du litar på i listan Betrodda avsändare kan du meddela Outlook att meddelanden från dessa källor aldrig skall anses som skräppost.

Om du vill lägga till en person i listan med betrodda avsändare gör du följande:

1. Klicka på ett meddelande från avsändaren

2. På fliken start går du till gruppen Ta bort

3. Sedan klickar du på Skräppost

4. Kicka på Spärra aldrig avsändare

Om du vil lägga till namn eller domäner i dessa listor manuellt:

1. På fliken Start klickar du på Skräppost i gruppen Ta bort och sedan på Skräppostalternativ.

2. Gör något av följande:

• Om du vill lägga till betrodda avsändare klickar du på Lägg till på fliken Betrodda avsändare.

• Klicka på Lägg till om du vill lägga till betrodda mottagare på fliken Betrodda mottagare.

Dialogrutan Lägg till adress eller domän

3. Ange namnet eller adressen som du vill lägga till i rutan Ange en e-postadress eller ett Internetdomännamn som ska läggas till i listan. Du kan till exempel lägga till:

• En särskild e-postadress, till exempel namn@example.com

• En Internetdomän, till exempel @example.com eller example.com

Notera! Det kan fungera annorlunda om du har en annan e-post tjänst. Ett tips är t.ex. att söka på "lägga till betrodda avsändare + hotmail" eller liknande på Google.