Ta bort uppgifter

Artikeln berättar hur du tar bort uppgifter i GetCompliant. Du kan radera uppgifter både via appen och webben. Tänk på att du inte kan återskapa en raderad uppgift.

Appen

1. Logga in på appen och gå till huvudmenyn () uppe i vänstra hörnet

2. Klicka på Uppgifter

3. Hitta den uppgift du vill radera

4. Gör följande beroende på app:

För Android: Klicka på  och sedan på Radera eller klicka in på uppgiften och klicka på "i" som finns i hörnet. Klicka därefter på papperskorgen uppe i högra hörnet.

iOS (iPhone, iPad): Klicka på "i". Detta kan du göra genom att "svepa (swipa) vänster" på uppgiften eller klicka på uppgiften och sedan på "i" i hörnet. Klicka sedan på  och därefter på Radera

Notera: För att kunna ta bort uppgiften behöver du gå in på "i" på en huvudnivå av uppgiften, inte en underuppgift.

Webben

1. Logga in på webben

2. Gå in på Min enhet - Uppgifter

3. Markera modulen som uppgiften du ska radera ligger under (t.ex. Brandsäkerhet)

4. Hitta uppgiften under Brandsäkerhet (eller annat modulnamn) - Uppgifter i min enhet

5. Markera uppgiften som skall tas bort

6. Klicka på Radera

7. Bekräfta att uppgiften skall raderas