Information om olika typer av svarsalternativ

Artikeln berättar vad olika val av svarsalternativ för anpassning av uppgifter genererar för typ av uppgift.

Anpassning av uppgifter görs på sidan Min Enhet - Uppgifter för anpassning av en enhet och Min Kedja - Uppgifter för anpassning av hela kedjan.

Knapp

Möjlighet till flera olika svarsalternativ, svaren fylls i genom valrutor på webben och knappar i appen.

Text

Ger möjlighet till en beskrivning (förklarande text) både på webben och i appen.

Datum

Datum fylls i manuellt på webben.

I appen dyker en kalender upp vilket förenklar svar.

Nummer

Temperatur (C)

Obs! För att få en uppgift med oacceptabla gränsvärden som genererar i avvikelser (t.ex. en temperatur under -17) måste en existerande sådan kopieras från biblioteket. De flesta organisationer har flera olika existerande valmöjligheter för sådana uppgifter. Kika gärna här för ett exempel på hur du kan skapa en temperaturuppgift om de gränsvärden du vill ha inte finns tillgängliga.

Jämförelse

Alternativet finns inte tillgängligt i nuläget

Tid (Timmar)