Logga in

Artikeln berättar hur du loggar in i GetCompliant som användare med flera enheter

Logga in i appen

1. Starta GetCompliant-appen (iOS eller Android

Har du inte appen installerad? Klicka här för att läsa om hur du installerar appen.

2. Logga in på appen

Kontakta supporten om du saknar inloggningsuppgifter. Tänk på att supporten behöver få bekräftat vilka enheter som ska tillhöra ditt konto, så är du ny kan du behöva kontakta en ansvarig i din organisation för att be om att få en användare med rätt behörighet och enheter skapad.

3. Har ditt konto mer än en enhet väljer du nu antingen den enhet du ska dokumentera i (eller följa upp), eller så väljer du valet Central där du kan följa upp resultaten för alla dina enheter (men inte registrera).

4. Nu kan du börja använda GetCompliant. Se vidare information om det du vill göra i ytterligare artiklar.

Logga in på webben

1. Gå till webbsidan

2. Logga in med dina inloggningsuppgifter. Kontakta supporten om du saknar inloggningsuppgifter. Tänk på att supporten behöver få bekräftat vilka enheter som ska tillhöra ditt konto, så är du ny kan du behöva kontakta en ansvarig i din organisation för att be om att få en användare med rätt behörighet och enheter skapad.

3. Som central användare (användare med flera enheter) har du nu möjlighet att välja vilken enhet du vill registrera i/följa upp.

4. Du välja vad du ska göra genom att använda menyraden högst upp. Registrering av formulär eller schemalagda uppgifter samt administrering av en enhet kräver att du väljer en enhet i listan Välj enhet. Vill du följa upp kan du även välja att se alla dina enheter. Se vidare information om det du vill göra i ytterligare artiklar.